HírekÚjra vár a Siófoki Jégkikötő!

2021.11.26. 09:17

Idén decemberben újra megnyitja kapuit a Siófoki Jégkikötő a hajóállomáson!

A gyönyörű Balaton-part, az ünnepek varázsa és a népszerű téli sport lehetősége a korábbi években is minden siófokinak és idelátogatónak örömet okozott a téli hónapokban, ezért a képviselő testület novemberi ülésén meghozott döntése értelmében hamarosan visszatér Siófok jégpályája a megszokott helyszínre.

A korcsolyázni vágyók idén tehát december 10-től 2022. február 13-ig élvezhetik a hajóállomáson a Siófoki Jégkikötő korcsolyapályáját. A pálya minden nap 9:00 és 20:00 óra között várja látogatóit, és a korábbi évekhez hasonlóan a siófoki iskolák diákjai és az óvodások is ingyenesen korcsolyázhatnak majd hétköznaponként 10-15:00 óra között. A hétköznapi egész napos teljes árú jegy 800 Ft, a hétvégi 1100 Ft lesz, a siófoki lakosok pedig idén is 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet lakcímkártyájuk felmutatásával. A jégpálya az aktuális járványügyi szabályozások értelmében védettségi igazolvány nélkül is látogatható lesz.

A 600 négyzetméteres pályát a balaton-parti fák mellett ezúttal is körülölelik majd a jégfolyosók, hogy az aktív napok még kalandosabban teljenek majd a pályán. A Jégkikötőben a korcsolyabérlés és –élezés is biztosított, illetve a megszokott téli finomságokat is megtaláljuk, hiszen nincs is jobb, mint önfeledten siklani egyet a jégpályán, majd a családdal és barátokkal egy bögre tea vagy forró csoki mellett gyönyörködni a csodálatos téli Balatonban!