HírekÚjabb elismerés Siófok Városának

2022.09.19. 15:08

Ismét gyémántokkal gazdagodott Siófok!

Ismét gyémántokkal gazdagodott Siófok!

Két gyémántdíjat nyert Siófok a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete által meghirdetett Városmarketing Gyémánt Díj pályázaton, ahová az idei évben csaknem 150 nevezés érkezett 5 kategóriában.

2022.09.15 - én került sor a Marketing Summit Hungary Konferencián immár nyolcadik alkalommal a Városmarketing Gyémánt díjátadóra. A marketing - és üzleti döntéshozók exkluzív csúcstalálkozóján a szakma elismert szereplői tartottak előadásokat, ezzel segítve a résztvevő szakembereket, hogy felkészülhessenek a következő időszak kihívásaira.

Siófok olyan városmarketing programokkal nyert díjat, amelyek méltó módon mutatják meg városunk fejlődését, kreativitását, valamint sikeres városmarketing tevékenységét.

A Városfejlesztési, pályázati projektek marketingje kategóriában a megújult Rózsakert nyert Városmarketing Gyémánt Díjat, míg Marketingkommunikáció megoldások és tartalom kategóriában a 2022-es megújult városi kiadványok, táblák és közösségi felületünk a Siófok Guide elindítása nyert gyémánt-oklevelet.

A díjakat az önkormányzat részéről Virág Erzsébet, az Idegenforgalmi és Rendészeti Bizottság elnöke és Mihalovics Dóra, a Kommunikációs és Turisztikai Iroda vezetője vette át.

Hatalmas öröm számunkra, hogy Siófok ismét elismerésekkel gazdagodott, s immár 35 gyémántdíjjal a gyémánt ranglista 5. helyén áll.

Fontosnak tartjuk, hogy a publikum elismerése mellett, a szakma figyelmét is felhívjuk városunk marketingmunkájára, fejlődésére és törekvéseire. A pozitív szakmai visszajelzések megerősítenek minket abban, hogy Siófok jó úton jár és még több motivációt, inspirációt merítünk munkánk folytatásához. A jövőre vonatkozóan is célunk, hogy hatékony marketingmegoldásokkal növeljük városunk népszerűségét és mind a hazai mind a nemzetközi piacon megőrizzük az idegenforgalomban betöltött vezető szerepét.