HírekSiófok-Töreki vízhiány

2023.03.29. 07:56

Munkálatok miatt vízhiányra, nyomásingadozásra kell számítani. 

Tájékoztatásul közöljük, hogy Siófok település Töreki településrészén 2023. április 19-én 8:00 és 15:00 óra között tárolómosatási munkálatok miatt nyomásingadozás, időszakos vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható.

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.