HírekSiófok Térségi Vállalkozói Fórum a sikeres foglalkoztatásért

2019.03.29. 10:47

Siófok Térségi Vállalkozói Fórum kerül megrendezésre A Sió Paktum Projekt (TOP-5.1.2-15-SO1-2016-00002 „Siófok és térsége Helyi foglalkoztatási helyzetének javítása”) keretében!

A Siófok és térségi, illetve a térség vonzáskörébe tartozó egyéni vállalkozók és vállalkozások első kézből kaphatnak információt a térségben elérhető szolgáltatásokról, illetve a foglalkoztatáshoz kapcsolódó, vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről a 2019.04.16-án, a Siófoki Hotel Yacht-ban megrendezésre kerülő Siófok Térségi Vállalkozói Fórumon.

A 2019-es idényre való felkészülés kihívásairól és fókuszpontjairól Pintér Tamás, a Balaton-parti Kft. Ügyvezető igazgatója tart előadást.

A támogatási lehetőségek és a szezonkezdés összefoglalója mellett; olyan, egy vállalkozás fennmaradásához, sikeres működéséhez szükséges, napjainkban létfontosságú témákat járunk körbe, mint a munkahelymegtartás és a szervezetfejlesztés. A gyakorlati példákat felvonultató előadásokon a résztvevők értékes - a fejlődést és profitszerzést akadályozó problémákra megoldási lehetőséget nyújtó - javaslatokkal, a gyakorlatban már sikeresen alkalmazott módszerekkel és bevált példákkal, továbbá, egy inspiráló sikertörténettel is megismerkedhetnek.

A Fórum előadóvendége lesz többek között (Az „Anya Ügyes! kezdeményezéshez illeszkedve) az InstantPlace megálmodója, Faludi Nóra, egy kisgyermekes, vállalkozó édesanya, aki saját kihívásainak megoldását váltotta üzleti ötletté, és épp azon dolgozik, hogy felépítsen egy régiós irodamegosztó piacteret, ahol utazás közben akár 1-1 órára is lehet irodát és hozzá való felszerelést bérelni.

Időpont: 2019.04.16.

Időtartam: 09:00 –13:00

Helyszín: Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Regisztráció:

Siófok és térsége Paktum Iroda

06-20/394-47-11

siopaktum@gmail.com

Meghívó!