HírekReflektorfényben az Anyukák

2019.01.11. 10:03

Családias, oldott hangulatban zajlott a Sió Paktum Foglalkoztatási Projekt 3. „Anya Ügyes!” workshopja! A Siófok és térsége Paktumirodában ezen a napon az anyukák szó szerint is reflektorfénybe kerülhettek egy-egy önéletrajzba kerülő jó minőségű fotó elkészülése erejéig.

A Creative Essentia aZ Kft. állásinterjúról szóló előadását, ppt vetítését; a téma interaktív feldolgozását követően a DRV Zrt. munkatársai, Nagy Attila vezető HR generalista, valamint Berki Mónika, toborzási és kiválasztási specialista látták el a csapatot munkaerő-kiválasztással kapcsolatos információval. A viselkedéselemzés és mélyinterjú alapú kiválasztás kulisszatitkainak megismerését követően hasznos gyakorlati tanácsokkal, konkrét szituációs gyakorlatokkal ismerkedhettünk, mind az álláskeresés, mind az interjúztatás folyamatával kapcsolatban. Köszönjük a jelenlétet minden résztvevőnek!

A rendezvény a TOP-5.1.2-15-SO1-2016-00002 azonosítójú, Siófok és térsége helyi foglalkoztatási helyzetének javítása c. pályázat támogatásával valósult meg.

A következő ingyenes alkalom időpontja:

Február 12. kedd, 9.00-12.00.

Helyszín: Siófok és térsége Paktumiroda

8600 Siófok, Semmelweis utca 2. I./46.

(Hernyó sor Zamárdi felőli vége, 1. emelet balra)

Jelentkezés:

E-mail: siopaktum@gmail.com

Tel.: 06-20/394-47-11

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Néhány elhangzott, megszívlelendő jó tanács az állásinterjúval kapcsolatban