HírekMikuláshajó indul szombaton Siófokról

2017.11.30. 21:58

Mikulás Gyerekhajóval várja a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) két kikötőben is a legkisebbeket december 2-án, ahol tucatnyi ajándékot ad át a társaság a Mikulásgyárnak. Mikulás napján minden autós szaloncukrot kap a balatoni kompokon.

Idén második alkalommal Siófokról és Balatonfüredről is indít a BAHART gyerekeknek szóló Mikuláshajókat, amelyeknek stílusosan a Szent Miklós hajó biztosít helyszínt december első szombatján.

A Mikuláshajó december 2-án 11.00 órakor indul Balatonfüred hajóállomásáról, majd délután 15.00 órakor Siófok hajóállomásáról. (Jegyárak: felnőtteknek 2000 Ft, gyermekeknek 4-14 életév között 1700 Ft, 4 éves korig 850 Ft, Playmobil/Piatnik gyermekjegy extra ajándékkal +590 Ft.)

A meglepetés varázsműsor végén a Mikulás minden résztvevő gyermeket ajándékkal jutalmaz. 

Az előzetes érdeklődés, amit már az őszi Halloween hajók indításakor is tapasztalt a társaság, azt támasztja alá, hogy lehet és érdemes a Balatonon a szezonon kívüli időszakban is tartalmas és népszerű programot kínálni.

A Balatoni Hajózási Zrt. a dolgozói, illetve a Mikuláshajóra érkező utasok körében adománygyűjtési akciót hirdetett. Az összegyűlt ajándékokat december 2-án a siófoki Mikuláshajó indulása előtt személyesen adja át a BAHART a Mikulásgyár képviselőinek, akik eljuttatják azokat a rászorulóknak.

December 6-án a Szántód és Tihany között komppal átkelő autósokat kis Mikulás ajándékkal köszönti a BAHART.