HírekMajestic Sounds orgonakoncertek Siófokon

2022.06.22. 16:43

Idén nyáron nyolcadik alkalommal várják a közönséget a Majestic Sounds hangverseny-sorozat orgonakoncertjei a siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban.

2022-ben már nyolcadik alkalommal hallgathat a siófoki közönség színvonalas és sokszínű orgonakoncerteket a Majestic Sounds hangverseny-sorozat keretében, melynek megálmodója és művészeti vezetője Teleki Miklós, városunkban élő Artisjus-díjas orgona- és zongoraművész. Az orgonahangversenyek műsorát úgy állítjuk össze, hogy élvezhetők legyenek mindazok számára, akik a nyári melegben egy kis megpihenésre, feltöltődésre vágynak.

Idén nyáron ismét hétfőnként, 20 órakor kezdődnek a körülbelül egy órás, változatos orgona- és kamarazenei hangversenyek a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban (Siófok, Fő utca 57.). A koncertek dátumai és fellépői a következők:

július 11. Finta Gergely (orgona), Béres Tímea (ének)

július 18. Kiss Zsolt (orgona), Lőrincz Éva (gordonka)

július 25. Ella István (orgona)

augusztus 1. Csanádi László (orgona), Illés Kitti (ének)

augusztus 8. Mészáros Zsolt Máté (orgona)

augusztus 15. Teleki Miklós (orgona), Fülep Márk (fuvola)

Estjeinken az orgonaművészek játékát kivetítőn is láthatják, az elhangzó műveket pedig a belépéskor kapott nyomtatott műsoron követhetik.

Jegyek hangversenyek előtt fél órával a helyszínen, illetve elővételben a siófoki Tourinform Irodában válthatók 2000 forintos áron. A nyugdíjas jegy 1600 Ft, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes. Online jegyvásárlás a www.programturizmus.hu oldalon keresztül lehetséges. A koncerteken CD felvételek vásárolhatók 3000 Ft-ért.

Szeretettel várjuk Önöket nemcsak siófoki, hanem balatonboglári és hévízi hangversenyeinken is!

Bővebb információ szórólapjainkon és a www.orgona-koncertek.hu honlapon. A weblap galériájában található videófelvételeket külön is szíves figyelmükbe ajánljuk!

Támogatóink: