Hírek​Kicsi Gesztenye Klub - Ünnepi Zenés Mesejáték Siófokon

2017.11.28. 12:28

December 10-én 10 órától lesz a Kicsi Gesztenye Klub - Ünnepi Zenés Mesejáték Siófokon, a Kálmán Imre Kulturális Központban. A Kicsi Gesztenye Klub nem más, mint a Minimaxon nagy sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos, karácsonyi színpadi showja, vadonatúj dallal, ünnepi hangulatban.

A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral együtt kalandozhatnak a mindennapokban. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár karakterét a négy őselem, a föld, a levegő, a víz és a tűz ihlette: a kedves, jelmezes figurák, szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennap élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket.
Az előadás 60 perces, két éves kortól ajánlott.
Amit a jegyvásárlásról tudni kell: az Interticket Kft-vel partneri kapcsolatban álló jegyirodáknál országszerte lehetőség van személyes jegyvásárlásra. A jegyirodák listáját megtalálja a Jegyirodák oldalon. Az előadások helyszínén is lehetőség van személyes jegyvásárlásra. Minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt. További információk, az esemény facebook oldalán, itt olvashatók.