HírekJúlius 15-én, a KIKK-ben: a március 30-i előadás pótlása

2020.07.06. 13:05

Népzene, klasszikus zene és jazz, Csík János és mások – a színházteremben. A március 30-án a járványhelyzet miatt elmaradt előadás pótlása.

Tisztelt Bérlettulajdonosok!


A Jókai-bérlet 2020. március 30-ára hirdetett előadása pótlásra kerül.

2020. július 15. szerda 19.00
KIKK színházterem
Déja vu
Esszencia Produkció
Vendég: Csík János

Népzene, klasszikus zene és jazz, idős és fiatal, régi és új, nő és férfi, vidám és szomorú, hagyományos és progresszív. EZ AZ ESSZENCIA…

…ahol a világ sokszínűségéből fakadó ellenétek éppolyan természetességgel léteznek együtt és egymás mellett a zenében, amire a való életben is vágyunk, tisztelve egymást, tanulva a másiktól.
Az Esszencia Produkció tagjai kiforrott, egyénenként már elismert előadó- és zeneművészek találkozása. Együtt muzsikálásuk abbéli örömüknek kifejezése, hogy sokféleségükben megtapasztalhatják az egységet és ezáltal létrehoznak egy csakis rájuk jellemző belső harmóniát.

Vállalva az ehhez szükséges nyitottságot, képesek megszólaltatni a világ hangjának egy csakis rájuk jellemző, őszinte és persze jellegzetesen magyar, lecsöpögtetett Esszenciáját.

Az előadás hossza 70 perc egy részben.


Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk betartja a rendezvényekre szóló koronavírussal kapcsolatos higiéniai utasításokat:

Az előírásoknak megfelelően rendezvényeinket egy időben egyszerre maximum 500 fő látogathatja.
Kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
Javasoljuk az arcmaszk használatát!
Kérjük csak egészségesen vegyen részt rendezvényeinken!
Javasoljuk a 1,5 méteres távolság betartását, csak a családdal érintkezzen közvetlenül.
Munkatársaink minden higiéniás előírást betartanak, folyamatosan fertőtlenítik a környezetünket, közösségi tereket, (előcsarnok, mosdó, kilincs), a belső udvar padjait.

A légkondicionáló berendezéssel kapcsolatos felújítás nem készült el, ezért a rendezvény látogatása alkalmával javasoljuk a nyárias öltözetet. A folyadékfogyasztás megengedett a nézőtéren és Önmaguk hűtésére legyezőket is hozhatnak a színházterembe.
A nézőtér lépcsőire ventilátorokat helyezünk ki.

Megértésüket köszönjük!

Kálmán Imre Kulturális Központ