HírekFizesse be víz- és csatornaszámláját otthonról, és nyerjen!

2020.09.16. 12:08

Az online számlabefizetés kényelmes és biztonságos módja az ügyintézésnek, ráadásula DRV Zrt. és a DÍJNET közös játékábanszeptember 15. és november 15. között értékes elektronikai eszközökkel és utazással is gazdagodhatnak a szerencsés felhasználók.

A DRV Zrt. közleménye: 

A közüzemi számlák rendezésére egyre népszerűbb alternatíva az online (weboldalon vagy applikációban) indított csekkbefizetés, ami bárhol, bármikor, gyorsan és sorban állás nélkülelintézhető. Ajárványügyi ajánlásokkal és az egészségügyi szabályozásokkal összhangban tehát otthonról, elektronikus úton lehet intézni többek között a víz- és csatornadíjszámlák befizetéseit, hozzájárulva ezzel az ivóvíz-szolgáltatás és szennyvízelvezetés biztonságos és folyamatos fenntartásához is.

A felhasználók védelmét szem előtt tartva a DRV Zrt. a DÍJNET-tel közös nyereményjátékával is a biztonságos elektronikus számlaügyintézésre szeretne most mindenkit buzdítani.

Miért előnyös még az online ügyintézés?

  • Mert a számlák a Díjneten keresztül fogadhatók, megtekinthetők és letölthetők.
  • Mert a számlákat rögtön be is lehet fizetni bankkártyával vagy utalás útján.
  • Mert nem kell sorban állni a postán, illetve nem kell figyelni, hogy mikor érkezik a számla.
  • Mert átláthatóbb, hiszen több szolgáltató számláit egy helyen lehet gyűjteni és rendszerezni.

Nyeremények:

  • 2 db HUAWEI MediapadT5 WIFI AGS2-W09 32GB táblagép;
  • Kétéjszakás, félpanziós üdülés két személy részére, a négycsillagos hévízi Hotel Carbonában.

A szeptember 15. és november 15. között zajló nyereményjátékról bővebb információ és a részvételi feltételek a www.drv.hu oldalon találhatók.A sorsolás időpontja: 2020. december 6.