HírekBékés adventet Siófok!

2019.12.02. 15:09

December 1-jén, advent első vasárnapján dr. Lengyel Róbert, Siófok város polgármestere gyújtotta meg az első adventi gyertyát a város adventi koszorúján. 

- Alapvetően az advent egyházi ünnep, de mégis azt gondolom, hogy mind a vallásos embereknek, mind az ateistáknak egy kicsit más időszak ez az adventi időszak, mint az összes többi. Egy kicsit a békéről, a szeretetről szól, vagy legalábbis arról kéne, hogy szóljon, és a karácsonyvárásról. A magam részéről azt kívánom Siófok minden lakójának, hogy valóban legyen az elkövetkezendő néhány hét békés, és bár még egy kicsit távolinak tűnik a karácsony, de gyorsan ide fog érni, úgyhogy kívánok mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket. Békés adventet Siófok! – kívánta dr. Lengyel Róbert, Siófok város polgármestere az első adventi gyertyagyújtás alkalmából. Az ünnepi fények mellett a Bolyki Soul & Gospel Kórus varázsolt ünnepi hangulatot a siófoki Fő térre.

Az Aranycsengő Adventi Vásár a Víztorony körül december 22-ig várja a látogatókat, a vásár színpadán minden adventi hétvégén ünnepi programok, koncertek lesznek.