HírekAdományok az állatok világnapján

2020.10.14. 13:23

A Siófoki Állatvédő Alapítvány örökbefogadó és sétáltató nappal, a segítőkész állatbarátok adományokkal kedveskedtek a menhely lakóinak. 

Az állatmenhely védenceit már az őszi séta is boldoggá tette, de a közelgő hideg téli időszakra jól jön számukra a nagyobb mennyiségű állateledel és takaró is.

Az állatok világnapja alkalmából Bardócziné dr. Molnár Anita alpolgármester Siófok Város Önkormányzata és intézményei, illetve az önkormányzati tulajdonú cégek körében adománygyűjtést szervezett.

„Állatvédőként úgy gondolom, ha mindenki csak a saját környezetében lévő menhelyet támogatja, már sokat tehetünk az állatokért. A Siófoki Állatvédő Alapítványt minden hónapban támogatom, és több, az utcán kóborló kutyát is mentettem már. Az októberi adománygyűjtés során most elsősorban kutya- és macskaeledeleket, nagyméretű selejtezett rongyokat (ágyneműhuzat, lepedő) kértem a segíteni vágyóktól, ugyanis a siófoki menhelynek jelenleg erre van a legnagyobb szüksége.” – nyilatkozta Bardócziné dr. Molnár Anita alpolgármester.

M.B.