HírekAdomány lett a közterület-használati díjból

2020.06.30. 12:22

Szabó Géza és felesége azzal a szándékkal írt az Önkormányzatnak, hogy jelezze, szeretné befizetni a cukrászda teraszának közterület-használati díját.

A Kormány a veszélyhelyzetre tekintettel 2020. május 4-e és szeptember 1-je között eltörölte a közterület-használati díjak befizetését, így az önkormányzatok elestek egyik bevételi forrásuktól.

A Café Melba tulajdonosai és egyben üzemeltetői azonban úgy döntöttek, hogy a negyedévre esedékes 150.000.- forint közterület használati díjuknak megfelelő összeg befizetésével szeretnék kimutatni köszönetüket a veszélyhelyzetben végzett hivatali munka és a határozott polgármesteri döntések iránt.

- Örömmel tölt el az a tudat, hogy a városban van olyan szolgáltató, aki ebben a nehéz gazdasági helyzetben is példaértékű gesztussal él a város felé. Legyen szó akár az önkormányzatról, akár a vállalkozókról vagy magánszemélyekről, mindenki számára egyaránt nehéz a mostani időszak. Nem tudjuk, hogy mikor áll vissza minden a régi kerékvágásba, ezért kifejezetten boldog vagyok, ha összefogást tapasztalok. - mondta dr. Lengyel Róbert polgármester.

Fotó forrás: facebook.com