HírekA nőklub országos rejtvényfejtő versenye

2022.08.09. 14:59

Közel 150 rejtvényfejtő mérte össze tudását a Siófoki Nőklub Egyesület szervezésében megrendezett V. Pelso Kupa Országos Keresztrejtvényfejtő Versenyen augusztus 6-án a siófoki BRTK Könyvtárban.

Két év kihagyás után idén új helyszínen, a siófoki könyvtárban rendezte meg a Siófoki Nőklub Egyesület országos versenyét, melyre Szerencstől Budapesten át Pécsig az ország minden tájáról érkeztek versenyzők. Kezdő kategóriában indultak a legtöbben, a haladóknak, a mesterjelölteknek és a mestereknek pedig igazán nehéz feladatokkal kellett megbirkózniuk az idei bajnokságon.

- Évről évre sikeres az országos versenyünk, sokan látogatnak el Siófokra, és jó látni, hogy a fiatalok közül is többen csatlakoznak – mondta Juhász Jánosné (Siófoki Nőklub Egyesület), aki arról is beszámolt, hogy a klubból nagyon sokan segítenek a verseny szervezésében, lebonyolításában, és rejtvényfejtő csoportjuk, a Siófok Pelso Klub tagjai is megmérettették magukat. Az egyesület további tervei közt szerepel egy rummikub-verseny megrendezése.
M.B.